Ваня Висаринова

Аз съм Ваня Висарионова, майка, персонален треньор и специалист по ресторативно движение.
Спортът и добрата физическа форма е отговорност. Отговорност към себе си и към хората, които обичаш и те обичат! Вярвам, че движението е част от един пълноценен живот и е въпрос на организация и приоритети да бъде включено в ежедневието. Моята цел е да ви вдъхновявам и помагам и вие да спортувате и да се движите, за да постигнете Вашите цели.

Интересувам се и се обучавам в тренирането на бременни жени, възстановяването след раждане, прибирането на диастаза, физиология на бременната жена, физическа и емоционална подкрепа на жената по време на раждане, възстановяване на тазовото дъно след раждане, упражнения за мама и бебе, изправителна гимнастика, упражнения за здрав гръб и дълго носене на детето в слинг, пълноценно хранене и др.

Завършила съм НСА “Васил Левски” със специалност учител по телесно възпитание и спортен мениджмънт, както и висшето немско спортно училище в град Кьолн със специалност “Организация свободното време на хората”. Последната ми специализация е в ресторативно движение, с която много се гордея. В работата си използвам предимно знанията си от ресторативното обучение и уча хората как да възстановят естествената стойка на тялото си, за да живеят пълноценно.
Повече от 10 години работя като треньор и помагам на жените да бъдат една по-добра версия на себе си. Положителните промени на моите клиентки ме мотивират да работя с усмивка всеки ден. Неуспехите на клиентките ми ме предизвикват да търся повече информация и специфични техники за справяне и изпълнение на поставените цели.